Over ons

Al meer dan 100 jaar een vertrouwd adres!

Camping "De Geuldert" in Plasmolen bestaat sinds 1917 en is al al die jaren in één familie! Wij zijn een gezellige maar rustige familiecamping in de kop van Noord-Limburg onder de rook van Nijmegen en op een steenworp afstand van Cuijk en zijn mooie Brabantse landschappen. Kortom...een drie provincieën punt.

Camping "De Geuldert" is gelegen aan de grens van Duitsland en wij liggen zeer centraal voor diverse wandelroutes en fietsroutes, denk hierbij aan 'The walk of Wisdom', het pieterpad, maar ook voor de Nijmeegse vierdaagse wandelaars. Als u de camping afloopt, loopt u in 3 minuten het prachtige bos in, de St.Jansberg. Een schilderachtige natuur! Ook daar bevinden zich diverse wandel routes en ATB routes.

Op onze camping is er voor ieder wat wils, wij verzorgen een animatie programma voor de volwassen en voor de kinderen. Wij hebben een jeu des boules baan, fitnesstoestellen, een speeltuin met airtrampoline, tafeltennistafel, een jeugdhonk met tv en tafelvoetbalspel ook hebben wij een kinderboerderij, waar we dagelijks met de kinderen de dieren gaan verzorgen.

Ons hele terrein is voorzien van Wifi, wij hebben schoon en verzorgd sanitair mét MIVA ruimte en een baby-room, een campingwinkel met dagelijks vers afgebakken broodjes, een gezellige kantine met een biljarttafel en we hebben een cafetaria. Honden zijn toegestaan mits aangelijnd.

Ook bieden wij sinds 2018 mooie camperplaatsen aan, hier heeft u de mogelijkheid om het vuile water af te storten en het chemisch toilet te legen.

Wij zijn niet voor niets op zoover en google goed beoordeeld, kom en geniet zelf van onze gastvrijheid in Noord-Limburg. Wij heten u graag van harte welkom!