Algemene voorwaarden

Reglement Camping “De Geuldert”

·        U dient bezoekers en logés te melden bij de receptie. Voor logés gelden normale campingtarieven, voor daggasten tellen wij geen tarieven. Ook bij uw afwezigheid dienen uw logés zich te melden en de daarvoor bestemde tarieven te betalen. De verantwoording hiervoor ligt bij u.

·        Op de camping is er van 23.00 uur tot 7.00 uur nachtrust, Dan zijn ook de slagbomen gesloten. Uit respect naar anderen is het niet toegestaan om voor 8.30 uur en na 21.00 uur geluidsoverlast te veroorzaken op uw plaats, denk hierbij aan handwerkzaamheden, grasmaaien, harde muziek etc.

-Het douchen is bij de kampeerprijs inbegrepen. Zorg dat de kinderen geen speelplaats van de wasgelegenheden maken en laat kleine kinderen onder begeleiding naar het toiletgebouw gaan. Maak geen misbruik van het vrije water gebruik.

·        Uw auto moet op uw eigen plek geparkeerd worden, is dit niet mogelijk dan parkeert u deze op de daarvoor bestemde parkeervelden. Er mogen BESLIST GEEN auto’s op lege plaatsen of op de weg worden geparkeerd.

·        Houdt u plaats netjes en geordend. Mochten er door ons gemaakte opruim/schoonmaak handelingen verricht zijn dan brengen wij deze bij u in rekening. Denk hierbij aan grasmaaien, vuilniszakken/afval op de plaats etc.

·        U dient alleen huisvuil in de daarvoor bestemde container te deponeren en dus GEEN grof vuil! Gescheiden afval kan u kwijt in de glas, plastic en papier container. Snoeiafval kunt u deponeren achter plaats 79. In de vuilnisemmer op uw plaats is het gebruik van vuilniszakken verplicht.

·        Open vuur (Denk hierbij aan kampvuur, vuurkorven etc) is verboden!! Barbecue is toegestaan mits u er een emmer water bij zet. In geval van brand zijn wij genoodzaakt de plaats binnen twee dagen te ruimen en eventuele kosten van de calamiteit te verhalen op de eigenaar van het afgebrande kampeermiddel.

·        Tegels en kunstgras worden gelegd in overleg met de beheerder.

·        Drinkwater is bestemd voor drinkwater en dus niet om slangen aan te bevestigen. Voor bloemen/planten en gras is pompwater aanwezig bij de kantine en tegenover de rode telefooncel.

·        Huisdieren dient u aan de lijn te houden en uit te laten buiten de camping.

·        Overal liggen kabels en leidingen in de grond. Oppassen met graafwerkzaamheden dus!! Mocht er een tv kabel, stroomkabel etc geraakt worden dan worden deze kosten bij u in rekening gebracht.

·        Wij zijn zuinig op onze natuur. Verniel geen bomen en struiken. 

·        De sleutel van de slagboom is niet overdraagbaar, dit dient in overleg met de beheerder te gebeuren. U betaalt hiervoor borg. Bij verlies krijgt u uiteraard de borg niet retour, wilt u een nieuwe sleutel dan brengen wij kosten in rekening van € 75,00 voor administratie/onkosten en €25,00 borg. Bij gebruik van een tweede sleutel zijn er naast de aanschaf prijs jaarlijkse kosten van €75,00.

·        Op de camping bent u verplicht STAPVOETS te rijden. Bij te hard rijden wordt uw slagboom sleutel geblokkeerd. Het is verboden te rijden op de camping met alcohol op.

·        Is uw zekering stuk? Meld dit bij de beheerder en hij zal er voor zorg dragen dat u weer aangesloten wordt.

·        Verwacht u post op de camping? Meld dit aan de beheerder. Vermeld bij uw post altijd ‘per adres’ Schildersweg 6 A, dit is het adres van de camping.

·        Postpakketten mogen niet worden geleverd op de camping. U dient zelf bij uw bestelling in te vullen dat u deze afhaalt bij het dichtstbijzijnde postkantoor en dus niet op de camping. Wij tekenen niet voor uw pakket.

·        De dieren op onze kinderboerderij dienen met respect behandeld te worden. Betreden van de kinderboerderij is op eigen risico. U mag de dieren NIET VOEREN!!

-Wij hanteren de recron voorwaarden.

 

 

IN ALLE GEVALLEN WAARIN DIT REGLEMENT NIET VOORZIET, DIENEN DE DOOR ONS GEGEVEN AANWIJZIGINGEN EN INSTRUCTIES TE WORDEN OPGEVOLGD.

 

Bij voorbaat dank voor uw medewerking.